søndag 9 august 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Flere grønne byrum i København og støjfri zoner

klaus mygindDer er brug for nye måder at indrette byrum på i København. De sidste år og i særdeleshed i denne sommer er der opstået mange konflikter i byen. Jeg ønsker en levende by, og jeg synes, at det er fantastisk at cykle gennem København en sommerlørdag og opleve, hvordan byens rum bliver brugt.

Læs mere ... Debat

Hvorfor er der ingen rejseinformation i København?

De fleste store byer har informationskontor for deres lokale trafik. I Malmø, Lund og Helsingborg har Skånetrafiken butikker, hvor man kan købe billetter og få information om de lokale rejser.
Læs mere ... Debat

Ny skole på Vejlands Allé

jens kristian luetken 2019Ørestad lider under, at der er mangel på skoler og daginstitutioner. Det betyder, at der bliver jongleret med dyre, ofte tvivlsomme og midlertidige løsninger.

Læs mere ... Debat

Sprogundervisningen skal prioriteres for de ældste klasser

jens kristian luetken 2019Endelig kan vi åbne skolerne igen for de ældste elever. Det er glædeligt, at København på den måde lige så stille vender tilbage til en mere normal hverdag.

Læs mere ... Debat

Naturpark Amager skal hænge sammen

gorm gunnarsenAldrig har så mange københavnere søgt mod naturen som i dette forår. Derfor skal det også i fremtiden være muligt at finde mangfoldig natur i København. Det kræver, at vi sikrer, at biodiversiteten, som findes på Amager Fælled ikke begrænses, men sikres forbindelse til resten af Naturpark Amager.

Læs mere ... Debat

Da Københavns klimapolitik kørte af sporet

andreas petersen verdens skove 2020København fyrede det sidste kul af før påske, meddelte HOFOR i sidste uge. Umiddelbart lyder det som et tiltrængt glædesbudskab og en sand solstrålehistorie her i disse dystre corona-tider. Man hvad kommer så i stedet for kullene?

Læs mere ... Debat

Kultur:

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: