søndag 9 august 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Mangfoldighedens ø, lidt endnu?

vm bjerget udsigt rikkebiancacolburnDet nyeste afsnit i podcastserien 'Stemmer Fra Amar' handler om mangfoldigheden i boligudvikling, byplanlægning og det levede liv på Amager i de sidste 150 år. 

Læs mere ... Kultur

Coronakarantæne fik fotokonkurrence til at eksplodere

fotokonkurrence fangdinby dac 2020 wide Sussi PorsborgDansk Arkitektur Centers åbne fotokonkurrence FANG DIN BY 2020 har modtaget over 5000 billeder, næsten dobbelt så mange som sidste år. En speciel tid i Danmarks historie er blevet foreviget og dokumenteret af de mange fotografer.

Læs mere ... Kultur

Ørestadsforfatter henter inspiration i både by og natur

rakel haslund gjerrild foto ulrik hasemann31-årige forfatter Rakel Haslund-Gjerrild har midt i coronakrisen udsendt en dyster roman, der handler om angst og ensomhed, men også om skønhed og håb.

Læs mere ... Kultur

KULTUR I HJEMMET

agota kristofPga. den midlertidige nedlukning af byens kulturinstitutioner vender vi denne gang perspektivet og ser på de kulturmuligheder, der åbner sig inden for hjemmets fire vægge.

Læs mere ... Kultur

Gårdkoncerter med Athina

gaardkoncert faelledkanten athina codvid 6For at sprede glæde og fællesskab i en anderledes tid, arrangerede ejendomsselskabet Balder intime gårdkoncerter med sangerinden Athina for beboere i Ørestad. 

Læs mere ... Kultur

Masser af musik i uge 7

boernemusikfestival 2020Børnenes vinterferie på Amager er traditionen tro lig med Amager Børnemusikfestival. Ni institutioner på Amager er gået sammen om at skabe dette års musikprogram.

Læs mere ... Kultur

Kultur:

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: