søndag 9 august 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Charmerende feel good

film wild roseHun bander og svovler. Slår fra sig som en havneluder. Klapper sin kæreste i den bare røv foran hans egen mor. Boller i det fri, smider poser med heroin over fængselshegnet, efter en straf hun netop er blevet løsladt for. Og så er hun en gudsbenået sangerinde og lokal countrystjerne i Glasgow. Med den store drøm om at rejse til Nashville og blive countrystjerne.

Læs mere ... Anmeldelser

Man griner og græder

film En helt almindelig familieDet handler om forældrene selv snarere end børnene, da far springer ud som kvinde i en dansk kernefamilie.

Læs mere ... Anmeldelser

Film: Blodigt familiedrama

film koed og blod 2192x1233Filmens styrke er skuespillet, da 17-årige Idas mor omkommer i en trafikulykke og nu bliver placeret hos sin moster, der styrer sin familie som en ægte matriark.

Læs mere ... Anmeldelser

'De fem år' burde stadig vises på DR1

film de fem aarPå trods af et ukritisk helteportræt af den danske modstandsbevægelse, er ældgammel dokumentar om besættelsestiden et vigtigt historisk dokument fuld af unikke optagelser.

Læs mere ... Anmeldelser

Klog rekonstruktion af terrorangrebet i København

krudttoenden pressOle Christian Madsen viser sig fra sin bedste menneskelig side i hans følelsesladede og kloge skildring af terrorangrebet i København 2015, hvor to uskyldige mennesker blev dræbt.

Læs mere ... Anmeldelser

En kultklassiker er født

film platformMed blod, splat, kannibalisme, et intelligent plot og åbenlys samfundskritik er spanske 'Platformen' en ny kultklassiker - aktuel under coronapandemien, og et værk som vil blive set på mørke værelser i mange år fremover.

Læs mere ... Anmeldelser

Kultur:

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: