søndag 9 august 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 kultur

Mangfoldighedens ø, lidt endnu?

vm bjerget udsigt rikkebiancacolburnDet nyeste afsnit i podcastserien 'Stemmer Fra Amar' handler om mangfoldigheden i boligudvikling, byplanlægning og det levede liv på Amager i de sidste 150 år. 

Læs mere ... Kultur

Ørestadsforfatter henter inspiration i både by og natur

rakel haslund gjerrild foto ulrik hasemann31-årige forfatter Rakel Haslund-Gjerrild har midt i coronakrisen udsendt en dyster roman, der handler om angst og ensomhed, men også om skønhed og håb.

Læs mere ... Kultur

Gårdkoncerter med Athina

gaardkoncert faelledkanten athina codvid 6For at sprede glæde og fællesskab i en anderledes tid, arrangerede ejendomsselskabet Balder intime gårdkoncerter med sangerinden Athina for beboere i Ørestad. 

Læs mere ... Kultur

Coronakarantæne fik fotokonkurrence til at eksplodere

fotokonkurrence fangdinby dac 2020 wide Sussi PorsborgDansk Arkitektur Centers åbne fotokonkurrence FANG DIN BY 2020 har modtaget over 5000 billeder, næsten dobbelt så mange som sidste år. En speciel tid i Danmarks historie er blevet foreviget og dokumenteret af de mange fotografer.

Læs mere ... Kultur

KULTUR I HJEMMET

agota kristofPga. den midlertidige nedlukning af byens kulturinstitutioner vender vi denne gang perspektivet og ser på de kulturmuligheder, der åbner sig inden for hjemmets fire vægge.

Læs mere ... Kultur

Masser af musik i uge 7

boernemusikfestival 2020Børnenes vinterferie på Amager er traditionen tro lig med Amager Børnemusikfestival. Ni institutioner på Amager er gået sammen om at skabe dette års musikprogram.

Læs mere ... Kultur

Amager lyser i februarmørket

orb family livearteinstallationsAmager får sin egen lyskunstrute til Copenhagen Light Festival den 1. – 23. februar. Hele 12 udendørs lysinstallationer, fra Islands Brygge til Lergravsparken, lyser op i februarmørket. Følg kunstruten ’Amager Lyser’, og fang dem alle.

Læs mere ... Kultur

Regionens klogeste 6. klasse fundet

smart parat svar 2020 orestad bibliotek 13715. januar dystede 14 6.klasser fra hele hovedstadsregionen om en finaleplads i bibliotekernes store vidensquiz Smart Parat Svar. I år var Ørestad Bibliotek vært for konkurrencen, som foregik i  Dramasalen hele dagen. Salen var fyldt godt op med glade og forventningsfulde elever, og der var spænding til det sidste.

Læs mere ... Kultur

Kultur:

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: