tirsdag 25 juni 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 Godt liv

Virtuel boligstyling hos home

home makeover eksMed nyt virtuelt værktøj kan sælgere hos home Ørestad vise potentielle købere nye muligheder i boliger til salg

Et ‘Makeover' er et kendt begreb fra amerikanske tv-programmer, hvor en person bliver stylet fra top til tå med ny frisure, tøj og makeup, eller hvor et hel hold håndværkere rykker ind og over et par dage forvandler et hjem fra 'skrot til slot’. Helt så drastisk går de ikke til værks i home Ørestad. Men som den første landsdækkende ejendomsmæglerkæde kan home nu præsentere et helt nyt værktøj, home Makeover, der i billeder kan vise, hvordan et hus ser ud med en helt ny facade eller en helt ny indretning af et rum.

home Makeover er en 'virtuel boligstyling' på home.dk, der viser, hvordan der f.eks. kan skabes en mere funktionel og nutidig bolig. Man kan altså fra det originale billede af boligen, via en pil på skærmen, 'slide' billedet mod enten højre eller venstre og se det nuværende billede, samt hvordan det kan komme til at se ud. home Makeover viser f.eks. hvordan det kan komme til at se ud, hvis vægge rives ned eller flyttes, og der indsættes nyt inventar og møbler.

"På en nem og intuitiv måde kan brugerne sammenligne boligens nuværende indretning med en 3D-visualiseret visning af, hvordan det kan komme til at se ud," siger marketingchef i home Mikkel Braae-Andersen.

home forklarer, at mange mennesker har svært ved at visualisere forandringer.

"Hvis du som mange andre købere har svært ved at forestille dig, hvordan en bolig kan ændres til at matche dine behov, er home Makeover en fantastisk hjælp. Det er også et stort plus, hvis du skal sælge boligen, for visualiseringen kan åbne flere køberes øjne for lige netop din bolig,” siger Nicolai Cederholm, indehaver af home Ørestad.

I home Makeover er der en bygningskonstruktør, der vurderer konstruktionen og sikrer, at ombygningen kan realiseres. Foruden home Makeover tilbyder home også home Arkitektur, hvor arkitekter med professionelle skitseforslag viser, hvordan en bolig kan udvides med for eksempel en tag-etage eller en tilbygning.

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme