torsdag 23 januar 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader                    BUSINESS

Vestager kommer til forum for kreative erhverv i Bella

creative business cupRokoko KristianRidder Nielsen29. og 30. juni er Bella Center vært for den første udgave af BRIGHT, et forum der samler meningsdannere, virksomheder og investorer fra de kreative erhverv fra hele verden. På talerlisten er blandt andet ledende næstformand for EU-Kommissionen, danske Margrethe Vestager.

Læs mere ... Business

Biodiversitet i Fælledbyen

klaus mygindCampinggrunden på Amager Fælled skal bebygges. Det kan vi ikke komme udenom. Vinderprojektet er en bæredygtig landsby i træ. Det er et nytænkende og spændende projekt. 

Læs mere ... Business

BRIGHT: Kreative erhverv og investorer mødes i Bella

creative business cupRokoko KristianRidder NielsenFørste udgave af BRIGHT, et forum der forløber over to dage i Bella Center 29. og 30. juni 2020, samler meningsdannere, virksomheder og investorer fra de kreative erhverv fra hele verden. På talerlisten er blandt andet ledende næstformand for EU-Kommissionen, danske Margrethe Vestager.

Læs mere ... Business

Opsang på nabomøde: Brug de lokale muligheder

nabomoede nov 2019 timo hoffman 2Beboerne Ørestad Syd har længe savnet mere liv i bydelen, og nu er de første cafeer og butikker dukket, men beboerne svigter de nye forretninger, mener Ørestad-pionér Timo Hoffman.

Læs mere ... Business

Direktørens fromme ønske: Metrostation ved Royal Arena

dan hammer royal arena 2019 1Hvis det står til direktør for Royal Arena Dan Hammer, så kan det kun gå for hurtigt med at få etableret den manglende metrostation ved arenaen.

Læs mere ... Business

Eksperter til debat om Fremtidens By

oicc aarsmoede19 067ØICC afholdt 5. december årsafslutning for alle ØICCs faglige netværk hos Sweco i Ørestad City. Mødet startede med en paneldebat om 'Fremtidens By'.
Deltagerne i panelet var Anne Skovbro (By & Havn), Curt Liliegreen (Boligøkonomisk Videncenter), Søren Brøndum (Rambøll) og Mikkel Westfall (Årstiderne Arkitekter).

Læs mere ... Business

ØICC Medlemsprofil: Matthias Birk

matthias birk nybolig orestadØrestad Avis bringer løbende medlemsprofiler af medlemmer i netværket Ørestad Innovation City Copenhagen (ØICC).

Læs mere ... Business

Bellakvarter søger spændende butikslejere

bellakvarter udstillingspladsen onlineBellakvarter A/S tager de første skridt mod at bygge et område med plads til butikker og caféer. Selskabet vil gerne i kontakt med erhvervslejere med gode idéer.

Læs mere ... Business

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: