søndag 8 december 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader                    BUSINESS

Bellakvarter søger spændende butikslejere

bellakvarter udstillingspladsen onlineBellakvarter A/S tager de første skridt mod at bygge et område med plads til butikker og caféer. Selskabet vil gerne i kontakt med erhvervslejere med gode idéer.

Læs mere ... Business

Medlemsprofil: Juan Montoya Lopez

juan lopez all removeØrestad Avis bringer løbende medlemsprofiler af medlemmer i netværket Ørestad Innovation City Copenhagen (ØICC).

Læs mere ... Business

Transporten er grøn i Ørestad - og den kan være endnu grønnere

metro orestad station fieldsBy & Havn, ØICC og Rambøll har lavet en stor undersøgelse af grønne transportformer i Ørestad, sammenlignet med fire andre bydele i hovedstadsområdet. Ørestads beboere er gode til at cykle og tage metroen, men stadig har 39 procent af beboerne egen bil. Og ikke kun for sjov. Afstand til job og daginstitutioner gør bilen nødvendig for mange familier.

Læs mere ... Business

Ny café med god plads til børnene

roots cafe alexandra kacser 02 2019Om kort tid åbner ny børnevenlig café i 8Tallet i Kervans tidligere lokaler.

Læs mere ... Business

Ørestads lejeboliger er alt for store

8tallet baby boldDer er slet ikke efterspørgsel efter den type lejeboliger, som Ørestad bugner af i disse år. Boligerne er for store og dyre i forhold til markedsbehovet. Det mener folkene bag den uafhængige boligportal nybygget.dk

Læs mere ... Business

Endelig: Bager i Ørestad City

morgenbroedLagkagehuset åbner til december i Neroport på Kay Fiskers Plads. Det bekræfter Lagkagehuset og udlejeren, Castellum, overfor Ørestad Avis.

Læs mere ... Business

Mette og Tina vil lave social gårdbutik i Ørestad Syd

mette bugge tina rasmussen cobraCPHTo iværksættere vil lave fællesskab og sammenhold for beboerne i Ørestad Syd gennem arrangementer i og omkring deres nye butik på hjørnet af Asger Jorns Allé og Richard Mortensens Vej.

Læs mere ... Business

Solstra sælger sine ejendomme i Bellakvarter

bellakvarter luftfoto 3022Solstra Capital Partners indgår aftale på vegne af Bellakvarter A/S om salg af 36.000 kvm nybyggede og udlejede ejendomme i Bellakvarter. Salgsprisen er ca 1,3 milliarder kroner.

Læs mere ... Business

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme