fredag 5 juni 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Politiet jagter fortsat overfaldsmand i Ørestad

blaa blink politi onlinePolitiet afviser at have anholdt en person i forbindelse med den seneste tids umotiverede overfald i Ørestad

• Ifølge et opslag på facebook skulle den serieoverfaldsmand, der har huseret i kvarteret omkring Center Boulevard være blevet anholdt. Opslaget indeholdt også en beskrivelse af manden og hans nationalitet. Men i Københavns Politi afviser de, at der er foretaget anholdelser i sagen. “Vi leder fortsat efter gerningsmanden. Jeg kan ikke gå ind i et facebook-opslag, jeg ikke har en afsender etc. på, men kan blot konstatere, at vi fortsat leder efter gerningsmanden. Og at vi selvfølgelig fortsat har stort fokus på sagen både i efterforskning og lokalpoliti,” oplyser Københavns Politi til Ørestad Avis.
Læs også: Politi på plads i Ørestad efter overfaldssager
Tidligere på ugen var en betjent observeret i samtale med en cyklist med en kasse bag på cyklen, men ifølge Københavns Politi har denne hændelse heller ingen sammenhæng med de mange overfald i Ørestad. Ifølge politiet er der indgivet fem til seks anmeldelser om overfald i denne sag inden for de seneste måneder.

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: